Vakantiehuis Kalkeifel is te huur in 2016

Te huur in 2016

In 2016 is Vakantiehuis Kalkeifel te huur vanaf de vrijdag voor Pasen (25 maart 2016) tot en met eind oktober te huur.

Vakantiehuis Klakeifel ligt middenin de Duitse Eifel middenin de natuur. Het is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie heuvelachtige omgeving en de natuur. U kunt vakantiehuis Kalkeifel boeken voor een verblijf vanaf 2 [[of 3?]] nachten, dus u kunt het ook boeken voor een weekend van vrijdag tot en met de maandag daarna. Het vakantiehuis is ideaal voor een verblijf met 2 of 3 volwassenen of 2 volwassenen met 2 kinderen.

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en afhankelijk van het aantal personen die in het vakantiehuis gaan verblijven. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties geldt het hoogseizoenstarief.

Tijdens het laagseizoen betaalt u, bij een bezetting van 2 personen, 45 euro per nacht of 280 euro per week.

Tijdens het hoogseizoen betaalt u, bij een bezetting van 2 personen, 55 euro per nacht of 325 euro per week.

Voor 1 volwassenen extra, of 1 of 2 kinderen extra stijgen de kosten met 7 euro per nacht.Bij elke boeking moet ook verplicht 40 euro schoonmaakkosten betalen.

De prijs in inclusief  bed-, bad- en keukenlinnen, kachelhout, draadloos internet, water en 15 kWh elektriciteit per dag (daarboven 0,28 euro per kWh).

Ga naar de pagina “Huren en beschikbaarheid” voor de beschikbaarheidskalender, het reserveringsformulier en meer informatie over het huren van vakantiehuis Kalkeifel.

U kunt Vakantiehuis Kalkeifel ook boeken via andere websites, zoals Wimdu.nl en Airbnb.com. De daar getoonde prijzen zijn hoger vanwege de commissie die aan de beheerders van deze websites betaald moeten worden.

Vakantiehuis Kalkeifel is te huur in 2016
Tags: