Korte rondwandeling Vakantiehuis Kalkeifel

foto wandelpad korte rondwandelingKorte rondwandeling

Vanaf vakantiehuis Kalkeifel in Ahrdorf, Blankenheim kun je een korte rondwandeling van zo’n 2 km maken om even kort de omgeving te verkennen. Vakantiehuis Kalkeifel ligt tezamen met andere soortgelijke huisje op een heuvel waar de straat “auf Busch” overheen loopt. Je je kunt deze heuvel rondwandelen over een aantal aardige wandelpaden. Je hebt aan één zijde een mooi uitzicht over het dal van de Ahbach, “Bahnhof Ahrdorf” en richting de uitgestrekte beukenbossen op de helling van Hoffelderkopf. Aan de andere zijde van de heuvel loopt de rondwandeling parallel aan het dal van rivier de Ahr, maar hier is de bebossing wat dichter en heb je af en toe een uitzicht richting Ahrdorf.

foto bahnhof Ahrdorf

foto wandelpad heuvel vakantiehuis

Het verloop van de korte rondwandeling is als volgt:

[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” maptype=”OSM” gpx=”http://www.vakantiehuiskalkeifel.nl/wp-content/uploads/wandeling-rond-park.gpx” download=”no”]

De .gpx file van deze korte rondwandeling kunt u hier downloaden voor uw telefoon of gps toestel: rondwandeling rond de heuvel met het vakantiehuis (424 downloads)

Korte rondwandeling Vakantiehuis Kalkeifel
Tags: