Nieuwe bovenkasten in de keuken

We zijn hard aan het werk om vakantiehuis Kalkeifel gereed te maken voor het nieuwe huurseizoen dat op goede vrijdag 2016 begint.

Bovenkasten en keuken

Na allerlei voorbereidingen was het dan nu zover. Nieuwe bovenkasten in de keuken. We waren zelf erg verbaasd hoe deze rode bovenkasten de keuken zo veel opfleurt – eigenlijk een relatief kleine ingreep met veel gevolgen. Enkele maanden geleden hadden we ook al de positie van de elektrische verwarming veranderd waardoor de koelkast beter in de hoek past en waardoor de keuken in ieder geval ruimtelijker is ingedeeld.

Verdere veranderingen

En er is nog veel meer gebeurd. De kleine slaapkamer is opnieuw ingedeeld en geschikt voor 2 personen. De grote slaapkamer heeft nieuwe nachtkastjes en een fris kleurtje op de muur achter het bed. De badkamer is weer fris geschilderd. En op verschillende plaatsen hangt iets nieuws aan de muur en zijn allerlei accessoires toegevoegd. Nog gezelliger dus. Nog comfortabeler dus. En eerder deze winter zijn een paar reusachtige bomen omgezaagd op het perceel en daardoor is er meer licht op het terras en in de woonkamer!

Binnenkort volgen meer nieuwe foto’s van het vakantiehuis.

Nieuwe bovenkasten in de keuken
Tags: