een review en verhuurseizoen 2016 gestart!

Start verhuurseizoen 2016

Vlak voor Pasen, op goede vrijdag, is het verhuurseizoen 2016 van vakantiehuis Kalkeifel gestart en nu al is de eerste review binnen. Tot en met de herfstvakantie wordt het vakantiehuis verhuurd en ook in de periode rond kerstmis en nieuwjaar kan het vakantiehuis gehuurd worden. Ondertussen hebben we al redelijk wat boekingen mogen ontvangen voor dit seizoen. De maanden mei, juli en augustus zijn al voor een groot deel volgeboekt. Zie daarvoor onze pagina Huren en Beschikbaarheid.

Met Pasen werden reeds de eerste gasten van dit jaar ontvangen voor een lang paasweekend. Dat weekend was het soms mooi weer en soms even slecht met wat regen. De gasten gaven aan in hun review dat het huisje uitermate fijn was voor beide weerscondities, omdat je meteen vanuit het huisje kunt gaan wandelen / fietsen / etc. bij goed weer, en dat je bij slecht weer binnen lekker kunt genieten van de warmte van de houtkachel.

Review bij AirBnb

Deze gasten hadden via AirBnb geboekt. Je kunt hun review / beoordeling lezen op onze pagina bij AirBnb: https://www.airbnb.nl/rooms/9834703. Het betreft de review / recensie van Ute.

een review en verhuurseizoen 2016 gestart!