Het hoogseizoen is bijna volgeboekt!

wandel gebied nabij huisje

Reviews

De verhuur van vakantiehuis Kalkeifel loopt goed. Nog voordat het hoogseizoen startte, hebben we al vele gasten mogen ontvangen en we ontvangen mooie reacties van deze gasten. We hebben er een aantal neergezet op onze “reviews pagina“. We zijn heel erg blij dat de gasten het vakantiehuis waarderen. Ook proberen we steeds weer te leren van de gasten om telkens kleine verberingen door te voeren.

Hoogseizoen

Ondertussen (juli 2016) is het hoogseizoen aangevangen. In een aantal Nederlandse regio’s zijn de basisscholen al gesloten. Bijna de hele periode tijdens de Nederlandse vakanties is vakantiehuis Kalkeifel al volgeboekt. Nu, halverwege juli 2016, is alleen aan het einde van augustus nog anderhalve week vrij. Dit is een prachtige periode om naar de Eifel te gaan. Vaak is het mooi weer en kun je heerlijk tussen de velden of door de bossen wandelen, een ronde fietsen over de fietsroutes die Ahrdorf aandoen, etc. Dus, als u vakantiehuis Kalkeifel in deze periode wilt boeken, dan is het zaak er snel bij te zijn, want ook deze weken zullen zo volgeboekt zijn.

 

 

Het hoogseizoen is bijna volgeboekt!
Tags: