Huurseizoen 2017

voorzijde mei 2016 - 500px hoogHuurseizoen 2017

Over een maandje start 2017. Ook voor Vakantiehuis Kalkeifel staat er weer een nieuw seizoen voor de deur. De voorbereidingen voor het huurseizoen 2017 zijn al in volle gang. De afgelopen maanden zijn er wat zaken veranderd of gaan nog veranderen in het vakantiehuis: een luxe tweepersoonsbed in de grote slaapkamer, een moderne paarse fauteuil in de woonkamer, een oplader met USB/Iphone oplaad kabeltjes naast de TV en Deutsche Telekom is gevraagd een telefoonlijn naar het huisje te leggen voor een vaste internet verbinding.

Prijzen

De nieuwe huurseizoen 2017 zijn nieuwe prijzen vastgesteld. Er worden 3 tarieven gehanteerd. Laagseizoen, hoogseizoen 1 en hoogseizoen 2. Hoogseizoen 1 zijn vakantie- en feestdagenperiodes buiten de zomer- en kerstvakantie. Hoogseizoen 2 is de zomervakantie en de kerstvakantie. Daarbuiten hanteren we het laagseizoentarief. De prijzen zijn als volgt:

Periode tarief prijs per nacht
2 personen
prijs voor 7 nachten
2 personen
Laagseizoen 47,50 euro 295 euro
Hoogseizoen 1 57,50 euro 345 euro
Hoogseizoen 2 60 euro 360 euro

Kijk op de pagina “Huren en Beschikbaarheid” wat het tarief is in de periode dat u mogelijk het vakantiehuis wilt boeken.winter in ahrdorf, nabij het huisje

Over het algemeen is de minimale hoeveelheid nachten die u moet boeken 3 nachten. Kerstmis en de voorjaarsvakantie (februari) zijn daarop een uitzondering. Met kerstmis/nieuwjaar is de minimaal te boeken periode 5 nachten en tijdens de voorjaarsvakantie (februari) is dat 7 nachten.

Vakantiehuis huren in 2017

Ook in 2017 kunt u weer vakantiehuis Kalkeifel huren. Dit kunt u doen door op de pagina “Huren en Beschikbaarheid” het contact formulier in te vullen of door bijvoorbeeld ons een e-mail te sturen (ahrdorf@vakantiehuiskalkeifel.nl). Het vakantiehuis wordt ook aangeboden via websites als Micazu, Airbnb, Wimdu en HomeAway. Als u er de voorkeur aan geeft om via die routes het vakantiehuis te huren, dan kunt u dat natuurlijk ook doen, maar let op: de prijzen die gehanteerd worden op die websites zijn over het algemeen hoger vanwege de commissie die wij en/of u aan deze partijen moet betalen.

Wij weten wel uit ervaring dat het voorjaar en de zomervakantie snel volgeboekt kan zijn. Daarom adviseren we u, indien u graag in vakantiehuis Kalkeifel wilt verblijven, om snel een boekingsverzoek naar ons toe te sturen.

Huurseizoen 2017
Tags: