Lente in de Eifel

De Eifel in de lente

Het is begin april en de lente begint weer dor te dringen, ook tot in de Eifel. Op 8 en 9 april was het ongekend warm en leek het wel zomer, behalve dan dat de beukenbomen nog geen bladeren hebben, sommige struiken pas net wat fris groene blaadjes krijgen, en andere bomen weer volledig in de bloesem staan. We hebben op 8 en 9 april verschillende foto’s gemaakt om de mooie omgeving te tonen.

 

Vroeg uit de veren

En als je dan op zo’n mooie dag vroeg uit de veren bent om de hond uit te laten, op het tijdstip waarbij de zon na een heel koude nacht (nachtvorst) net weer een half uurtje over de heuvels heen komt, dan is er een mooi spel van licht en mist waar te nemen.

         

Lente in de Eifel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *