Vakantiehuis Kalkeifel ook in 2018 te huur

Huurseizoen 2018

Over minder dan een maand start 2018. Ook voor Vakantiehuis Kalkeifel staat er weer een nieuw seizoen voor de deur. We hebben de afgelopen weken weer flink geklust in het vakantiehuis. Nu ligt er een mooie laminaatvloer.

Prijzen

In 2018 zijn de huurprijzen gelijk gebleven aan die van 2017. Er worden 3 tarieven gehanteerd. Laagseizoen, hoogseizoen 1 en hoogseizoen 2. Hoogseizoen 1 zijn vakantie- en feestdagenperiodes buiten de zomer- en kerstvakantie. Hoogseizoen 2 is een groot gedeelte van de zomervakantie en de kerstvakantie. Daarbuiten hanteren we het laagseizoentarief. De prijzen zijn als volgt:

Periode tarief prijs per nacht
2 personen
prijs voor 7 nachten
2 personen
Laagseizoen 47,50 euro 295 euro
Hoogseizoen 1 57,50 euro 345 euro
Hoogseizoen 2 60 euro 360 euro

Kijk op de pagina “Huren en Beschikbaarheid” wat het tarief is in de periode dat u mogelijk het vakantiehuis wilt boeken.

Over het algemeen is de minimale hoeveelheid nachten die u moet boeken 3 nachten. Kerstmis en de het grootste gedeelte van de zomervakantie zijn daarop een uitzondering – dan is het minimaal te boeken nachten 5.

Vakantiehuis huren in 2018

Ook in 2018 kunt u weer vakantiehuis Kalkeifel huren. Dit kunt u doen door op de pagina¬†“Huren en Beschikbaarheid” het contact formulier in te vullen of door bijvoorbeeld ons een e-mail te sturen (ahrdorf@vakantiehuiskalkeifel.nl). Het vakantiehuis wordt ook aangeboden via websites als Micazu, Airbnb, Wimdu en HomeAway. Als u er de voorkeur aan geeft om via die routes het vakantiehuis te huren, dan kunt u dat natuurlijk ook doen, maar let op: de prijzen die gehanteerd worden op die websites zijn over het algemeen hoger vanwege de commissie die wij en/of u aan deze partijen moet betalen.

Wij weten wel uit ervaring dat het voorjaar en de zomervakantie snel volgeboekt kan zijn. Daarom adviseren we u, indien u graag in vakantiehuis Kalkeifel wilt verblijven, om snel een boekingsverzoek naar ons toe te sturen.

Vakantiehuis Kalkeifel ook in 2018 te huur
Tags: