Huren en Beschikbaarheid

Vakantiehuis Kalkeifel is te huur

Beschikbaarheid

De prijzen 2017

U huurt rechtstreeks bij de Nederlandse eigenaar. Op deze website wordt het vakantiehuis tegen de laagste prijs aangeboden.  Voor 2017 zijn de prijzen voor het huren van het vakantiehuis vastgesteld op de volgende bedragen voor de volgende periodes:

periode huurprijs voor 2 personen minimum aantal nachten
18 februari – 5 maart 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 5 nachten
24 maart – 6 april 2017 per nacht: 47,50 euro
per week: 295 euro
minimaal 3 nachten
7 april – 7 mei 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 3 nachten
8 mei – 23 mei 2017 per nacht: 47,50 euro
per week: 295 euro
minimaal 3 nachten
24 mei – 5 juni 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 3 nachten
6 juni – 13 juni 2017 per nacht: 47,50 euro
per week: 295 euro
minimaal 3 nachten
14 juni – 18 juni 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 3 nachten
19 juni – 29 juni 2017 per nacht: 47,50 euro
per week: 295 euro
minimaal 3 nachten
30 juni – 7 juli 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 3 nachten
8 juli – 3 september 2017 per nacht: 60 euro
per week: 360 euro
minimaal 3 nachten
4 september – 28 september 2017 per nacht: 47,50 euro
per week: 295 euro
minimaal 3 nachten
28 september – 6 november 2017 per nacht: 57,50 euro
per week: 345 euro
minimaal 3 nachten
22 december 2017 – 7 januari 2018 per nacht: 60 euro
per week: 360 euro
minimaal 5 nachten

6k-keuken-tafel-detail-lg2

Enkele aanvullende opmerkingen
 • aankomst na 15 uur, vertrek voor 11 uur
 • minimaal 3 nachten, maximaal 21 nachten
 • Bovengenoemde prijs is voor 1 of 2 personen, voor elke persoon boven de 2 komt per nacht 7 euro bij de huursom.
 • 40 euro voor schoonmaakkosten, verplicht
 • Maximaal 1 hond kan meegenomen worden – de meerprijs voor één hond is 25 euro per verblijf
 • Bij een elektriciteitsverbruik van meer van 15 kWh per nacht wordt er voor elke extra kWh 0,28 euro in rekening gebracht. Bij een waterverbruik van meer dan 0,7 kubieke meter per nacht wordt er voor elke extra kubieke meter water 5 euro in rekening gebracht.

Ook wordt een borgsom van 100 euro gevraagd. De borgsom wordt, indien alles in orde is en na aftrek van kosten, binnen twee weken na de huurperiode terug wordt betaald. De helft van het huurbedrag moet meteen na reservering betaald worden om de reservering definitief te maken. Het restant moet uiterlijk zes weken voor vertrek betaald. Na ontvangst van de volledige huursom ontvangt u de reisbescheiden. Onderaan deze pagina staan de overige huurvoorwaarden.

De huursom per nacht zijn inclusief gebruik van draadloos internet, water (tot 0,7 kubieke meter per nacht), elektriciteit (tot 15 kWh per nacht) en stookhout voor kachel. Bij een elektriciteitsverbruik van meer van 15 kWh per nacht wordt er voor elke extra kWh 0,28 euro in rekening gebracht. Bij een waterverbruik van meer dan 0,7 kubieke meter per nacht wordt er voor elke extra kubieke meter water 5 euro in rekening gebracht. De huursom is ook inclusief een linnenpakket: bedlinnen, badlinnen en keukenlinnen.

 

Contact met de verhuurden en/of het maken van een reservering

Voor het aanvragen van informatie of het plaatsen van een reservering, vul dan a.u.b. het onderstaande contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Reserveringsperiode
Van:

Tot en met:

aantal personen

Uw bericht / verdere informatie

U kunt ook contact zoeken met de eigenaar via:
Jeroen Willekens
e-mail: ahrdorf@jeroenwillekens.nl
tel. +31.6.27458999

 

Huurvoorwaarden en wat u verder moet weten

Betaling huurprijs en borg:

De huurprijs bestaat uit de huursom, de kosten voor het schoonmaken en de borg.
Tenminste de helft van de huurprijs wordt zo snel mogelijk na het maken van de reservering betaald. Na het ontvangen van deze eerste betaling is de reservering pas definitief. Is de aanbetaling niet betaald binnen 2 weken na het ontvangen van de factuur, dan vervalt de reservering.
De volledige huurprijs moet uiterlijk zes weken voor vertrek betaald zijn. De huurder krijgt de reisbescheiden pas na het ontvangen van de volledige betaling.
De borg wordt, indien de huurder het vakantiehuis goed heeft achtergelaten en na aftrek van mogelijke kosten, binnen twee weken terugbetaald.

Mogelijke kosten die in rekening worden gebracht ten laste van de borg zijn kosten van een hoog stroomverbruik (meer dan 15 kWh per nacht, 0,28 euro per kWh), kosten van hoog waterverbruik (meer dan 0,7 kubieke meter per nacht, 5 euro per kubieke meter), extra schoonmaakkosten indien het schoonmaken van het vakantiehuis veel extra tijd kosten omdat het vervuild is achtergelaten, schade aan of vervreemding van de inventaris van het vakantiehuis, en alle andere schade die ontstaan is door het toedoen van de huurder van het vakantiehuis.

Annulering van de boeking:

Afhankelijk van het moment waarop u de annulering doorgeeft, zijn de kosten die u in ieder geval verschuldigd bent:

 • tot 2 maanden en 2 weken voor de aankomstdatum: 15% van de huursom.
 • tot 6 weken voor de aankomstdatum: 40% van de huursom.
 • tot 2 weken voor de aankomstdatum:  75% van de huursom,
 • tot 1 dag voor de aankomstdatum: 90% van de huursom.
 • Indien u wel de volledige huursom hebt betaald, maar niet komt opdagen, wordt dit niet beschouwd als een annulering en bent u 100% van de huursom verschuldigd.

Huisdieren:

Personen die allergisch zijn voor honden moeten er rekening mee houden dat er regelmatig een hond in het vakantiehuis verblijft. Gasten mogen maximaal 1 hond meenemen tegen een meerprijs.

Roken:

In het vakantiehuis mag niet gerookt worden.

Inventaris en Inrichting:

U kunt een inventaris en inrichting verwachten de welke normaal voor een vakantiewoning. De pagina “indeling en inrichting” van deze website geeft aan welke elementen aanwezig zijn in het vakantiehuis. De verhuurder verwacht van de huurder dat zij omgaat met de inventaris en inrichting zoals men van een goed huisvader mag verwachten.

Indien blijkt dat de inventaris en inrichting schade heeft opgelopen door het toedoen van de huurder, zal de huurder hiervoor aansprakelijk worden gesteld en zal in ieder geval de borg worden ingehouden. Er is voor de huurders ook een linnenpakket aanwezig met bed-, bad- en keukenlinnen.

U moet zelf meebrengen:

In de keukenkastjes staan mogelijk (maar dat is niet gegarandeerd) enkele producten die men tijdens het koken gebruikt, zoals bijvoorbeeld zout en peper. Van de huurder wordt verwacht dat zij zelf eten en drinken meeneemt, een ook andere verbruiksgoederen zoals bijvoorbeeld toiletpapier.

Bereikbaarheid vakantiehuis Kalkeifel

Praktisch gezien moet u met de auto naar het vakantiehuis afreizen. Ook moet u er rekening mee houden dat u voor boodschappen met de auto op pad moet. In Ahrdorf komt een bus, maar in de praktijk gaat deze alleen als kinderen van en naar school reizen.

Opmerkingen voor minder valide reiziger

Vakantiehuis Kalkeifel heeft alle ruimten op dezelfde verdieping. Om op deze verdieping te komen moet in ieder geval een trapje van 3 treden naar de veranda beklommen worden. Daardoor is het vakantiehuis niet geschikt voor minder valide reizigers. Ook zijn de paadjes over het eigen terrein, en ook de ruimte in het huis, niet heel geschikt om zich daar voort te bewegen met een rolstoel, met een rollator en (grote) kinderwagens.

 

Website administratie
Deel deze pagina:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone